Lakeuden moottorikelkkailijat ry:n ja Moottorilla SERVICEn yhteistyö on oiva näyte pohjalaasesta osaamisesta moottorikelkkailun saralla.

Moottorilla SERVICE on mahdollistanut kerholle useiden tapahtumien järjestämisen monipuolisella ja erittäin laadukkaalla kalustolla.

Vastaavasti MoottorillaSERVICEn vuokrakelkoilla saa ajaa kerhon ylläpitämillä urilla ilman erillistä maksua sekä olemme pyrkineet taholtamme  edistämään vuokraamon toimintaa.

Näin ollen pystymmekin suosittelemaan tätä täyden kympin vuokraamoa kaikille lajista kiinnostuneille.

Moottorilla SERVICE vuokraa laadukkaita Ski-Doo ja Lynx moottorikelkkoja. Moottorikelkat ovat nykyaikaisia sport-, touring- ja työmallin laitteita, joilla matkanteko onnistuu yksin, kaksin tai töitä tehden, tarpeen mukaan. Katettu henkilöreki perheiden käyttöön myös valikoimassa. Reki mahdollistaa 4 hengen retkeilyn yhdellä moottorikelkalla.

Mönkijät ovat ATV-maailman parhaimmistoa. Kalustoa on uudistettu määrätietoisesti ja tällä hetkellä käytössä olevat mönkijät ovat 2019 vuosimallin Can-Am Outlander 570 MAX malleja. Uutena palveluna tuomme ajoneuvot myös junioreille. Heille mallisto on haettu myös laadun huipulta ja niiden valmistaja on japanilainen Yamaha. Juniorit saavat iloa mönkijöiden lisäksi myös omasta moottorikelkkamallistosta.

Ajoneuvot huolletaan ja turvalaitteet testataan säännöllisesti, että sinä saat keskittyä olennaiseen eli ajamiseen. Tarkemmat ajoneuvo- ja ikävaatimukset vuokrahintoineen löydät Moottorilla SERVICEn verkkosivuilta.

Ski-doo Skandic ja Joiku P2 / Kuva: Tero Kananoja