LAKEUDEN

MOOTTORIKELKKAILIJAT RY

Tietöitä uralla

Ponsimaan sähkölinjan alla Rautapäänjärven kohdalta kohti Kurikkaa on kaivettu ja ojitettu uutta tienpohjaa kelkkareitin kohdalla. Varovaisuutta noudattaen kulku mahdollista toistaiseksi.

Kökkäpäivä 21.11.2020

Toiminnan täyteinen päivä. Kökkäläisten toimesta käytiin kartoittamassa ja korjaamassa uria kanta Kurikan alueella. Toivottavasti saataisiin tänä vuonna lunta sen verran että tämän ylvään lajin harrastus olisi näilläkin leveyksillä mahdollista.

Kerhon toimintaa ATV puolella pyritään kehittämään tulevina vuosina niin että myös huonoina talvina olisi mahdollista harrastaa yhdistyksen puitteissa. Jatkuvasti teemme myös näkymätöntä työtä reittien ylläpitojen lisäksi niin maanomistajien, kaupungin, yhdistystoiminnan, jäsenien että naapuri kerhojen kanssa.

Kiitokset tästä päivästä Kimmo P, Tero K, Veli-Pekka L, Eero H, Mikko A, Olli A, Pertti V, Markku H, Olli H, Rami A, ja Eetu A

– Janne –

 

LakMK vuosikokous 25.10.2020

Lakeuden moottorikelkkailijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous su 25.10.2020 klo 18, kelkkailijoiden kerhotiloissa Kurikassa Yrittäjäintie 6.

Käsitellään vuosikokoukselle kuuluvat asiat. Kahvitarjoilu.

Terveisin hallitus.

Covid-19 tilanteen vuoksi mahdollistetaan jäsenille osallistuminen etänä kokoukseen alla olevasta linkistä.

Osallistumiset hyväksytään klo 17.30-18.00, kokouksen alettua liittymispyyntöjä ei hyväksytä.

https://meet.google.com/qgb-pqxi-xud

« Older posts

© 2021 LAKEUDEN

Theme by Anders NorenUp ↑