Mainos – Pertti Venna

Lauantaina 5.10.2019  järjestimme jälleen kaivatun Moottorilla SERVICE Sänkikiiharit ajotapahtuman Kurikan Myllysalossa. Aamupäivän tapahtuma-alueen viimeisten viilausten ja telttojen kasaamisen jälkeen alkoi paikalle kertyä kuljettajia heti kello 10. Ajankohtaan nähden sää oli kylmä mutta onneksi pahimmilta sateilta vältyttiin. Paikalla oli myös kerhomme naisjaostoa vastaamassa makkarakojun herkullisista tarjoiluista, joka varmasti houkutteli osaltaan tapahtumaamme myös lisää osallistujia. Meillä on nykyään käytössämme myös korttimaksupääte tapahtumissamme joka on muutaman kokeilu kerran jälkeen osoittautunut korvaamattomaksi.

Viimevuotiseen tapaan nuorempien kuljettajien kiinnostus lajia kohtaan on edelleen huipussaan ja saimmekin luokkaan jopa yksitoista kuljettajaa. Hyvien tapojen sekä kannustamisen puitteissa myös kaikki heistä palkittiin sijoitukseen katsomatta.

Muista luokista palkitsimme kolme parasta (tulokset alla) sekä osallistujien kesken arvottiin tuotteita joista kiitokset kuuluuvat seuraaville – Teo Lehtimäki Oy, SVH ja Moottorilla SERVICE

Yllätykseksi myös moottorikelkkaharrastajien keskuudessa alkaa lajin kannatus taas nostaa päätään, viime vuoden heikon kannatuksen jälkeen. Se lämmittääkin mukavasti järjestäjien mieltä että myös moottorikelkkailijat toivat kalustoansa sotkettaviksi. Kökkäväen keskuudessa nähtiin tänä vuonna myös uutta ja nuorempaa verta joka toivottavasti on myös tulevaisuudessa aktiivisesti mukana toiminnassa vanhojen konkareiden jäädessä hyvin ansaituille eläkepäiville. Pääpiirteittäin meitä on kuitenkin tälläkin hetkellä sama ydinporukka joka uhraa vapaa-aikansa lajin toteuttamiseen sekä yhteiseen hyvään ja suurin osa heistä on tehnyt sitä jo vuosia ellei kymmeniä.

Haluankin esittää vilpittömät kiitokseni kuljettajille tiimeineen, katsojille, Moottorilla SERVICElle, yhteistyökumppaneille sekä ennen kaikkea tapahtumaan osallistuneille KÖKKÄLÄISILLE!!!

Tapahtuman pääyhteistyökumppani Moottorilla SERVICE

Toivottavasti näemme myös ensivuonna samoissa merkeissä

 

Kunnioittaen Janne Haavisto / LakMK

 

Käsiohjelman digitaalipainos

Tulokset:

Tulokset

Kuvat:

[AFG_gallery id=’6′]