Lauantaina 9.10.2021 järjestimme jälleen välivuoden jälkeen kaivatun Moottorilla SERVICE Sänkikiiharit ajotapahtuman Kurikan Myllysalossa. Aamupäivän tapahtuma-alueen viimeisten viilausten ja telttojen kasaamisen jälkeen alkoi paikalle kertyä kuljettajia jo ennen kello kymmentä. Ajankohtaan nähden sää oli erittäin hyvä ja saimme nauttia sateettomasta syyspäivästä. Paikalla oli myös kerhomme hallituksen jäsenten kauniimpia puoliskoja ja jälkikasvua vastaamassa makkarakojun herkullisista tarjoiluista, joka varmasti houkutteli osaltaan tapahtumaamme myös lisää osallistujia. Meillä on nykyään käytössämme kaksi korttimaksupäätettä joka helpottaa osaltaan grillin ja ilmoittautumisen maksuliikennettä.

Toissavuotiseen tapaan nuorempien kuljettajien kiinnostus lajia kohtaan on edelleen huipussaan ja saimmekin luokkaan jopa kaksitoista kuljettajaa. Hyvien tapojen sekä kannustamisen puitteissa myös kaikki heistä palkittiin lakuin ja pokaalein. Kolmelle parhaalle oli tietenkin pokaalit sijoituksen mukaan.

Muista luokista palkitsimme kolme parasta (tulokset alla) sekä osallistujien kesken arvottiin tuotepalkintoja.

Myös moottorikelkkaharrastajien keskuudessa alkaa lajin kannatus taas nostaa päätään, vaikkakin sänkipellolla kiihdyttelyn jälkeen koneissa onkin melkoisesti pesemistä. Se lämmittääkin mukavasti järjestäjien mieltä että myös moottorikelkkailijat toivat kalustoansa sotkettaviksi. Kökkäväen keskuudessa saatiin tänä vuonna pärjätä hallituksen- sekä heidän läheistensä voimalla lukuun ottamatta muutamaa poikkeustapausta. Yhdistystoiminnan luonteeseen kuuluu kökkäväen aktiivinen osallistuminen kerhotoimintaan, tulevaisuudessa toivoisinkin uutta ja nuorempaa verta aktiivisesti mukaan toimintaan vanhojen konkareiden jäädessä hyvin ansaituille eläkepäiville. Pääpiirteittäin meitä on  sama ydinporukka joka uhraa vapaa-aikansa lajin toteuttamiseen sekä yhteiseen hyvään ja suurin osa heistä on tehnyt sitä jo vuosia ellei kymmeniä.

Haluankin esittää vilpittömät kiitokseni kuljettajille tiimeineen, katsojille, Moottorilla SERVICElle, yhteistyökumppaneille sekä ennen kaikkea tapahtumaan osallistuneille KÖKKÄLÄISILLE!!!

Tapahtuman pääyhteistyökumppani Moottorilla SERVICE

Toivottavasti näemme myös ensivuonna samoissa merkeissä

 

Kunnioittaen Janne Haavisto / LakMK

 

Moottorilla SERVICE Sänkikiihari 2021 tulokset